Original Serrapeptase cream

Krema sa enzimom serrapeptase uz dodatak 10% ekstrakta gaveza i soka aloje

Original Serrapeptase cream svojim optimalnim pH omogućava puno dejstvo enzima serapeptaze, ekstrakta gaveza (10%), pantenola i aloje. Svojim originalnim sastavom omogućava punu delotvornost kod otoka, hematoma, bolova u mišićima, nakon preloma i sportskih povreda.

Serapeptaza je veoma jak biološki anti-inflamatorni medijator.

Serapeptaza asmilira beživotno tkivo, krvne ugruške i prethodno navedene upale u svim oblicima. Najbolji je najjači perirodni anti-flamatorni preparat koji nema nikakve sporedne efekte.

Serapeptaza je biološko jedinjenje koje se koristi kao anti-upalni agens, koji se primenjuje u slučajevima protiv upale koji ima analgetsko dejstvo i antiedematozni efekt.

Ekstrakt gaveza (lat. Syntphytum officinaleand) ublažava bol, upalu i otok mišića u zglobovima kod bolesti kao što su degenerativni artritis, iščašenja i uganuća, kao i kod sportskh povreda i napora. Korišćenje gaveza olakšava bolove povezane sa fibromialgijom.

Original Serrapeptase cream sa 10% ekstrakta korena gaveza povoljno deluje kod:

  • otoka
  • hematoma
  • bolova u mišićima
  • sportskih povreda
  • posttraumatskih stanja.

Pantenol je prirodni sastojak kože i aktivna suptanca koja povećava količinu vode u površinskim slojevima kože, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pantenol ima epitelizirajući efekat i regenerativna svojstva.

Prirodni ekstrakt Aloe Barbadensis blagotvorno deluje i obezbeđuje osetljivoj i isušenoj koži potpunu hidrataciju i vlažnost, uz efekat hlađenja. Čini kožu jačom i hidriranom. Ima umirujući blagi efekat na otečenu i inflamiranu kožu.

Način upotrebe:
Kremu naneti u tankom sloju na željeno mesto na koži 3 – 4 puta dnevno i lagano utrljati

Upozorenja:
Samo za spoljašnju upotrebu.
Skinite PDF