VIROSTOP oralni sprej

Za prevenciju, zaštitu i ublažavanje gripa i prehlade.

Naučna studija potvrđuje inhibitorni efekat VIROSTOP spreja protiv infekcije izazvane KORONAVIRUSOM SARS-CoV-2, kao I ostali respiratorni virusima Influenca A, B.Grip i prehlada su najčešća infektivna oboljenja sa respiaratornim poteškoćama i značajnim prisustvom simptoma. Simtomi se javljaju naglo i otud potreba da se reaguje brzo i rano. Ova oboljenja (uključujući groznicu)su izazvana virusima koji se prenose kapljičnom infekcijompreko disajnih puteva u organizam gde se brzo umnožavaju.

Istraživači iz Herb-pharma AG su razvili jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka za VIROSTOP sprej, čija svojstva ga čine efikasnim kako za prevenciju, tako i za zaštitu protiv virusa i bakterija.

Poseban ekstrakt dobijen iz Cistus criticus sadrži polifenole u koncentrovanoj formi, koji stvaraju zaštitni film na mukoznoj membrani koji fizički prevenira prodiranje bakterija i virusa u organizam

VIROSTOP sprej predstavlja jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka za prevenciju i zaštitu i ublažavanje simptoma gripa i prehlade.

Naučna studija potvrđuje inhibitorni efekat VIROSTOP spreja protiv infekcije izazvane KORONAVIRUSOM SARS-CoV-2, kao I ostali respiratorni virusima Influenca A, B.

VIROSTOP oralni sprej prekriva mukoznu membranu oralne šupljine zaštitnim slojem, i tako prevenira prodor bakterija i virusa u organizam.

Počnite da koristite Virostop sprej odmah nakon pojavljivanja prvih znakova prehlade/upale grla, kijanje, pre nego što se bolest razvije. Takođe koristite ako ste izloženi riziku od infekcije.

Forma spreja omogućava laku i jednaku aplikaciju na sluzokožu.

UPOTREBA I DOZIRANJE
-promućkati sprej pre upotrebe
-uklonite zaštitnu providnu kapicu sa aplikatora
-držite bočicu sa sprejem uspravno i više puta pritisnite glavu bočice dok se ne ujednači doza spreja
-prinesite aplikator ustima i primenite potrebnu dozu

DOZIRANJE

Preventivno – Odrasli: 1 dnevna doza za odrasle 2-5 potiska spreja; Deca starija od 3 godine 2 puta po 2 potiska spreja u grlo.
U slučaju aktivne infekcije – Odrasli: po 3 potiska spreja 5 puta dnevno; Deca starija od 3 godine 3 potiska 2 puta dnevno

NEŽELjENA DEJSTVA

  • Upotreba se preporučuje odraslima i deci starijoj od 3 godine.
  • Trudnice i dojilje bi pre upotrebe trebalo da konsultuju svog lekara.
  • Starija deca mogu da koriste proizvod isključivo pod nadzorom odraslih.
  • Ne koristiti proizvod u slučaju alergija ili preosetljivosti na bilo koji od sastojaka.
  • Ne preporučuje se upotreba proizvoda za više osoba istovremeno, zbog povećanog rizika od prenosa infekcije.
  • Prilikom upotrebe možete privremeno imati osećaj trnjenja na jeziku. Ovaj osećaj je privremen i prirodan.